Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DorotaKrawczyk
Stajenny
Dołączył: 29 Lip 2010
Posty: 147
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Chełmno Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Sob 1:18, 23 Kwi 2011 Temat postu: |
|
|
Wpadłam tu na chwilkę poczytać i...tak zgłodniałaaaaam
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
HonkyTonkVille
Ranczer
Dołączył: 02 Cze 2010
Posty: 1273
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Wielkopolska Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Sob 12:38, 25 Cze 2011 Temat postu: |
|
|
To trochę odświeżę temat.
Ja zjadam owsiankę prawie co dzień na śniadanie. Pięć łyżek sypię, dodaję do smaku trochę rodzynek, płatków migdała i miodu.
Ale nie jem tego na mleku, bo mleko mi nie służy, dodaję trochę wody i gotuje aż tej wody nie wchłonie i nie napęcznieje.
Pychotka
I do tego rewelacja odżywczo: niski indeks glikemiczny, i wyposażony w najlepsze aminokwachy i najwiecej blonnika rozpuszczalnego.
Maratonczycy, wioślarze, kolarze i kulturysci wymiataja owsiankę kilogramami.
Najlepszy pokarm swiata.
Polecam tak gorąco jak country z lat 90tych
|
|
Powrót do góry |
|
|
Pablo
Ranczer
Dołączył: 06 Cze 2009
Posty: 1203
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2
Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Sob 13:00, 25 Cze 2011 Temat postu: |
|
|
Muszę spróbować. Ja preferuję warzywa w każdej postaci: gotowane, na parze, smażone, surowe.
|
|
Powrót do góry |
|
|
HonkyTonkVille
Ranczer
Dołączył: 02 Cze 2010
Posty: 1273
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Wielkopolska Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Sob 16:39, 25 Cze 2011 Temat postu: |
|
|
Warzywka jak najbardziej też, i też w każdej postaci, chociaż surowe już nie przechodzą tak gładko jak ktoś ma podroby sfilcowane
|
|
Powrót do góry |
|
|
teachair
Wielebny
Dołączył: 10 Wrz 2009
Posty: 1765
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2
Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Pią 13:05, 29 Mar 2013 Temat postu: Wielkopiątkowa rybka po grecku |
|
|
Odświeżam temat, jako że dziś dzień bezmięsny, a mam świetny sposób na obiadek.
Potrzebujecie: filet z dowolnej rybki według smaku - ja używam fileta z mintaja z Biedronki - REWELACYJNY!, sos grecki Dawtona, 4 marchewki, pietruszkę i kawałek selera (cebula jak ktoś lubi), mąkę, olej, sól i pieprz do smaku. Czas przygotowania: pół godziny. Koszt: 5 zł/osobę przy 3 osobach.
Procedura przygotowania poniżej. Należy kliknąć link i otworzy się pokaz slajdów. SMACZNEGO!
[link widoczny dla zalogowanych]
Ostatnio zmieniony przez teachair dnia Pią 13:12, 29 Mar 2013, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Huberts
Z-ca Szeryfa
Dołączył: 26 Lut 2007
Posty: 2670
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Warszawa Grochów Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Pią 13:24, 29 Mar 2013 Temat postu: |
|
|
Na rybkę po grecku patentów jest kilka. Najlepszy to kupić dowolnie drogą rybę w dowolnie drogim sklepie, oczywiście na kredyt, po czym wspomniany kredyt kazać spłacić Niemcom
Pzdr.
|
|
Powrót do góry |
|
|
teachair
Wielebny
Dołączył: 10 Wrz 2009
Posty: 1765
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2
Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Pią 13:28, 29 Mar 2013 Temat postu: |
|
|
Jednak wolę po swojemu. Radość z przygotowania czegoś dla innych jest o wiele większa niż z faktu, że ktoś spłaca twoje długi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|