Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tommy
Traper
Dołączył: 11 Wrz 2009
Posty: 944
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Miechów Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Pon 14:27, 06 Gru 2010 Temat postu: |
|
|
E... nie przerażaj się i wstawiaj, wstawiaj dla pozostałych...
A tak pozostaje modyfikacja do indywidualnych potrzeb
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Ana
Traper
Dołączył: 19 Lip 2009
Posty: 979
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Stara Anglia :) Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Wto 9:07, 07 Gru 2010 Temat postu: |
|
|
teachair napisał: | Czyli moje dania zabiłyby Was?
Więcej nie wstawiam |
Tomaszku co nas nie zabija to nas wzmacnia jak mawia mój bezglutenowy syn
Twoje przepisy po drobnych modyfikacjach na własne potrzeby są super.
Bezglutenowcy potrafią uzdatniać jedzonko i stosować zamienniki . Liczy sie pomysł.
Zatem czekamy na kolejny pyszny pomysł na pyszne co nie co
|
|
Powrót do góry |
|
|
dzidzia
Barman
Dołączył: 08 Paź 2007
Posty: 458
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Elbląg Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Śro 12:03, 08 Gru 2010 Temat postu: |
|
|
Teacher
Też jestem zdania żebyć wstawiał.
Zastanawiam się tylko kto to u Was je. Ja lubię takie potrawy i widać to po mnie, ale po Was .....
dzidzia
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cowboykash
Szeryf
Dołączył: 26 Lut 2007
Posty: 5768
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Otwock i Warszawa Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Śro 12:13, 08 Gru 2010 Temat postu: |
|
|
Widocznie praca z dziećmi w szkole wpływa na szybkie spalanie kalorii
|
|
Powrót do góry |
|
|
teachair
Wielebny
Dołączył: 10 Wrz 2009
Posty: 1765
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2
Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Śro 17:54, 08 Gru 2010 Temat postu: |
|
|
Toście mnie dawno nie widzieli... Przybyło tu i ówdzie
|
|
Powrót do góry |
|
|
dzidzia
Barman
Dołączył: 08 Paź 2007
Posty: 458
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Elbląg Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Śro 20:26, 08 Gru 2010 Temat postu: |
|
|
wstaw zdjęcie
dzidzia
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cowboykash
Szeryf
Dołączył: 26 Lut 2007
Posty: 5768
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Otwock i Warszawa Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Śro 22:58, 08 Gru 2010 Temat postu: |
|
|
I napisz jak Cię przyrządzić, żebyś był zjadliwy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Wojciech130
Poganiacz bydła
Dołączył: 31 Lip 2010
Posty: 188
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Warszawa-Grochów Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Śro 23:45, 08 Gru 2010 Temat postu: |
|
|
Ja tam mogę upitrasić wszystko !
A i przepisów mnóstwo posiadam o wielce kulinarnych tajnikach
więc jakby co to służę.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ana
Traper
Dołączył: 19 Lip 2009
Posty: 979
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Stara Anglia :) Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Czw 8:28, 09 Gru 2010 Temat postu: |
|
|
z całą odpowiedzialnością potwierdzam to co mówi Wojtek
potrafi wyczarować WSZYSTKO w dodatku z niczego
wielokrotnie to udowodnił.
Do historii przeszła przepyszna sałatka której jednym ze składników był bukiet imieninowy
a pierogi ruskie - poezja
najbardziej zadziwia mnie to,że Wojtek te wszystkie cudowne smakołyki wyczarowuje w tz międzyczasie
Wojciechu ,nie daj się prosić zdradź przepis na jakąś pychotkę
|
|
Powrót do góry |
|
|
Wojciech130
Poganiacz bydła
Dołączył: 31 Lip 2010
Posty: 188
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Warszawa-Grochów Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Czw 23:15, 09 Gru 2010 Temat postu: |
|
|
Tak po prawdzie to pewnikiem była by to nowa książka kucharska
25 lat praktyki robi swoje.
Dziękuje Aniu za komplement.
a tak w ogóle to ostatnio w dom przysmakiem są gofry z lidla z nutellą
i bitą śmietaną też z lidla
piszcie co byście chcieli zjeść to dam Wam najlepszy przepis.
Na Wigilię w Alamo będą ruskie oczywiście pierogi i coś jeszcze
pzdr.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ana
Traper
Dołączył: 19 Lip 2009
Posty: 979
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Stara Anglia :) Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Pią 10:03, 10 Gru 2010 Temat postu: |
|
|
jaka bita śmietana jaka czekolada o czym ty gadasz ? a gdzie Twoja żelazna dieta
|
|
Powrót do góry |
|
|
Wojciech130
Poganiacz bydła
Dołączył: 31 Lip 2010
Posty: 188
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Warszawa-Grochów Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Pon 13:50, 28 Lut 2011 Temat postu: |
|
|
[link widoczny dla zalogowanych]
No to macie coś na przekąskę,
bo coś przestój w temacie.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cowboykash
Szeryf
Dołączył: 26 Lut 2007
Posty: 5768
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Otwock i Warszawa Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Pon 13:59, 28 Lut 2011 Temat postu: |
|
|
Wojtuś zaraz wpadnę .... kupić jakieś płyny ???????
|
|
Powrót do góry |
|
|
Wojciech130
Poganiacz bydła
Dołączył: 31 Lip 2010
Posty: 188
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Warszawa-Grochów Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Pon 14:01, 28 Lut 2011 Temat postu: |
|
|
schab karkowy pieczony po staro polsku,
nacierany czosnkiem,majerankiem,solą na min.12h(ciemne i chłodne miejsce)
pieczemy na podkładzie ze słoniny w tem.180. w zależności od wagi 1kg=1h po 30min.
przekręcić, polewamy co jakiś czas wywarem lub rosołem.
Podobnie obchodzimy się ze schabem środkowym, wówczas będzie soczysty.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Wojciech130
Poganiacz bydła
Dołączył: 31 Lip 2010
Posty: 188
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Warszawa-Grochów Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Pon 14:03, 28 Lut 2011 Temat postu: |
|
|
jestem w pracy ale jak by co, to dzwoń i wrota otwieram...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|